+36308160123 info@premiumhaccp.hu

HACCP felülvizsgálat Budapesten

8.800 Forinttól
Díjmentes tanácsadásért hívjon most!06-30-816-0123

HACCP felülvizsgálat Budapesten

HACCP felülvizsgálat szakértőktől Budapesten. Munkatársaink felkészítik üzletét a HACCP ellenőrzésre. Cégünk garanciát vállal a teljeskörű HACCP auditra. HACCP felülvizsgálat a kormányrendelet vonatkozó szabályai alapján évente szükséges, hatékony működésének és szükség szerinti javításának biztosítása céljából.

Címünk

Törökbálint, Malom dűlő 40.

A HACCP audit szükség szerint készülhet külső szakértőket bevonva, amelyről jegyzőkönyvet készítünk. A HACCP rendszer működtetéséért a vállalkozó a felelős, egymaga azt nem tudja aktualizálni, hiszen ez egy külön szakma. Sokak számára ez csak papírmunkát jelent, oklevél, jegyzőkönyv a felülvizsgálatról, de legyünk résen, mert a hatóság ezt azonnal kiszúrja! Amennyiben nem cégre szabott a HACCP kézikönyve, esélye sincs arra, hogy hogy szabályosan adminisztrálja a szükséges adatokat.

Kerülje el a bírságot! Végezze el a kötelező felülvizsgálatot, cégünk rövid határidővel vállalja HACCP rendszerének felülvizsgálatát! A prémium HACCP csoport készséggel áll rendelkezésére, amennyiben HACCP felülvizsgáltra van szüksége, ingyenes telefonos tanácsadásért hívjon most: +36308160123!

Díjmentes telefonos tanácsadásért hívjon most!

Miről szól a HACCP felülvizsgálat?

HACCP felülvizsgálatra van szükség, ha új üzemeltető, tevékenység, technológia, termék vagy eszköz kerül bevezetésre. Szinte minden évben változik a jogszabályi környezet, amelyhez saját rendszerünket hozzá kell igazítani. Előfordulhat, hogy ellenőrzést kapott, és kötelezték HACCP rendszerének felülvizsgálatára.

A felülvizsgálat célja annak eldöntése, hogy HACCP rendszerünk alkalmas az élelmiszerek biztonságos forgalmazására. Az ellenőrzés során jegyzőkönyvet készítünk a meglévő állapotról és javaslatot teszünk a rendszer ésszerű módosítására. Felülvizsgálat során új, javított felülvizsgálati kézikönyvet vehet át, és amennyiben elégedett velünk, az évente kötelező felülvizsgálat alkalmával ingyenes éves oktatást biztosítunk! Ne feledje! A fenti dokumentációkat évente felül kell vizsgálni!

Az engedélyek meglétét minden hatóság ellenőrzi, bírság helyett menjen biztosra, keressen bizalommal! Az üzlet nyitását követően sem hagyjuk magára, hogy az üzemelés során is megfeleljen a törvényi kötelezettségeknek! Hívjon most: +36308160123!

Díjmentes telefonos tanácsadásért hívjon most!

Kapcsolat

Törökbálint, Malom dűlő 40.
+36 30 816 0123

info@premiumcsoport.hu

Szolgáltatás megrendelése

Premium Csoport
Cím: 2045 Törökbálint, Malom Dűlő 40.
E mail cím: info@premiumcsoport.hu
Telefonszám: +36-30-816-0123
Adatvédelmi tájékoztató