+36308160123 info@premiumhaccp.hu

Büfékocsi engedélyek

Egy mozgó büfé nyitása – legyen az büfékocsi vagy lángossütő – számos engedélyt, dokumentációt, pontos, a jogszabályoknak megfelelő előkészültséget igényel.

Díjmentes tanácsadásért hívjon most!06-30-816-0123

Büfékocsi engedélyek

A prémium HACCP teljes körű szolgáltatást nyújt a mozgóboltok HACCP rendszerének kiépítésében. Napi szintű kapcsolatban állunk az ellenőrző hatósági személyekkel, valamint folyamatosan követjük a jogszabályi változásokat, így munkánk során garantált megoldásokat biztosítunk ügyfeleinknek.
Jó magunk is dolgozunk a vendéglátás területén, így partnereink segítségével valódi csapatként segítjük új és meglévő ügyfeleinket komplex megoldásokkal.
Levesszük az Ön válláról az idegőrlő adminisztrációs terhet, ingyenes telefonos tanácsadásért hívjon most: +36308160123

 Munkatársaink több éves tapasztalata megbízható és gördülékeny engedélyeztetési eljárást biztosít minden olyan vállalkozásnak, amelyek esetében szóba kerülhetnek a mozgó büfé engedélyek

Címünk

Törökbálint, Malom dűlő 40.

Mozgó büfé engedélyek beszerzése rövid határidőn belül

Cégünket alapos és gyors ügyintézés jellemzi, legyen szó lángossütő büfékocsi vagy Hot Dog kocsi engedélyekről, de amennyiben inkább az édesebb szájú fogyasztókat célozná: vattacukor árusításhoz és kürtőskalács sütéshez szükséges engedélyek beszerzését is rövid határidőn belül biztosítjuk Önnek.

Alábbi oldalunkon összefoglaltuk büfé kocsi engedélyek listáját, amik szükségesek, amennyiben mozgóárusítást szeretne végezni.

Bízza ránk az engedélyeztetést és a dokumentációk beszerzését és foglalkozzon a tényleges vezetői feladatokkal. Cégünk teljes körű ügyintézést vállal az engedélyezés terén.

Mozgóbolt engedélyeztetéséhez szükséges teendők

  • Működési engedély, melyet a területileg illetékes Önkormányzat jegyzője ad ki.
  • Élelmiszerbiztonsági megfelelés – HACCP rendszer, mely tartalmazza az árusítani kívánt termékkört, a technológiai leírást, munkautasításokat és a napi dokumentációt.
  • Kémiai kockázatbecslés – a legtöbb tisztító és fertőtlenítő szer veszélyes kémiai anyagnak minősül. Minden munkáltatónak rendelkeznie kell munkahelyi kémiai kockázatbecsléssel. Csak szakember készítheti el!
  • Munkahelyi kockázatelemzés és munkavédelmi szabályzat – a Munkavédelemről szóló törvény alapján az alkalmazottakat érintő munkavédelmi kockázatokat értékelni kell, a munkavállalókat munkavédelmi oktatásban kell részesíteni. Az egyéni védőeszköz juttatási rendjét, az orvosi vizsgálatok belső rendjét írásba kell foglalni.

A fenti dokumentációkat évente felül kell vizsgálni! Az engedélyek meglétét minden hatóság ellenőrzi, bírság helyett menjen biztosra, keressen bizalommal! Az üzlet nyitását követően sem hagyjuk magára, hogy az üzemelés során is megfeleljen a törvényi kötelezettségeknek!

Díjmentes telefonos tanácsadásért hívjon most!

Kapcsolat

Törökbálint, Malom dűlő 40.
+36 30 816 0123

info@premiumcsoport.hu

Szolgáltatás megrendelése

Premium Csoport
Cím: 2045 Törökbálint, Malom Dűlő 40.
E mail cím: info@premiumcsoport.hu
Telefonszám: +36-30-816-0123
Adatvédelmi tájékoztató