+36308160123 info@premiumhaccp.hu

HACCP oktatás Budapesten

2.000 Forint/fő-től
Díjmentes tanácsadásért hívjon most!06-30-816-0123

HACCP oktatás Budapesten

Amennyiben Ön a vállalkozásában több munkatársat foglalkoztat, úgy vállalatának kötelező dolgozói oktatásra van szüksége, amit igazolnia kell a hatóság felé egy esetleges ellenőrzés során. A dolgozói oktatásokat akár Ön is megtarthatja, de ha lámpalázas, vagy nem biztos a dolgában, akkor bízza inkább szakértőkre. Cégünk a kitelepülés során biztosítja a szükséges HACCP oktatási anyagot, valamint a képzett oktatót.

Címünk

Törökbálint, Malom dűlő 40.

Díjmentes telefonos tanácsadásért hívjon most!

Kollégáink humorral és jókedvvel állnak a munkatársak elé, de a témához szükséges komolysággal adják át az oktatási anyagokat.

A száraz részeket egy kis esettanulmánnyal és a gyakorlatban megszerzett tapasztalatokon keresztül oktatják, így a hallgatóság is fogékonyabbá válik, valamint több megmarad az elhangzott anyagból Célunk, hogy az oktatás során munkatársainak minden esetben legyen valamihez kötni egy-egy részt.
Létszámtól függően az előadásokra prezentációval és illusztrált példákkal készülünk, annak érdekében, hogy az élmény valóban maradandó legyen.

Az oktatást érintő fő témakörök:

  • HACCP – élelmiszerbiztonság – higiéniai oktatás
  • Allergén tájékoztatás
  • Élelmiszer nyomon követés
  • Munka-tűz-balesetvédelem

Nincs már szükség feleslegesen kidobott pénzekre, hiszen az általunk kiépített HACCP rendszerek mellé ingyenesen tartunk oktatást a dolgozók számára.

Sőt! Az éves felülvizsgálat alkalmával minden partnernek ingyenes éves oktatást biztosítunk, melyet képzési jegyzőkönyvvel tud igazolni a hatóság felé.

Kapcsolat

Törökbálint, Malom dűlő 40.
+36 30 816 0123

info@premiumcsoport.hu

Szolgáltatás megrendelése

Premium Csoport
Cím: 2045 Törökbálint, Malom Dűlő 40.
E mail cím: info@premiumcsoport.hu
Telefonszám: +36-30-816-0123
Adatvédelmi tájékoztató