+36308160123 info@premiumhaccp.hu

HACCP engedély étterem nyitáshoz

Szakembereink segítenek az éttetem nyitással kapcsolatos engedélyek megszerzésében Budapesten és környékén.

Díjmentes tanácsadásért hívjon most!06-30-816-0123

Új étterem nyitásán gondolkozik?

Egy új étterem nyitását a területileg illetékes önkormányzatnál kell elindítani. Bizonyos esetekben működési engedélyt kell kérni, ilyen a kémiai biztonságról szóló törvény alá tartozó termékek forgalmazása.

Cégünk az alábbi élelmiszer előállító üzemek, valamint új éttermek nyitásának engedélyeztetésében teljeskörű szolgáltatást nyújt, amely kiterjed az HACCP rendszerének kiépítésére, valamint az étterem nyitásához szükséges egyéb engedélyek beszerzésére, azok előkészítésére.

Csak dőljön hátra és bízza ránk a papírmunkát, hiszen cégünk teljeskörű segítséget nyújt. Legyen szó cukrászda vagy pékség nyitásáról, de bármilyen jellegű étterem nyitás esetében is számíthat a szakmai segítségünkre az engedélyek beszerzése terén. 

Amennyiben új étterem nyitásán gondolkozik, hívjon bizalommal: +36308160123

Díjmentes telefonos tanácsadásért hívjon most!

Címünk

Törökbálint, Malom dűlő 40.

Díjmentes telefonos tanácsadásért hívjon most!

Étterem nyitás feltételei Budapesten – HACCP engedély

  • Működési engedély beszerzése az önkormányzattól
  • Élelmiszerbiztonsági megfelelés, a HACCP rendszer, mely minden élelmiszert forgalmazó üzletben kötelező elkészíteni és használni.
  • Kémiai kockázatbecslés – a legtöbb tisztító és fertőtlenítő szer veszélyes kémiai anyagnak minősül. Minden munkáltatónak rendelkeznie kell munkahelyi kémiai kockázatbecsléssel. Csak szakember késztheti el!
  • Munkahelyi kockázatelemzés és munkavédelmi szabályzat – a Munkavédelemről szóló törvény alapján az alkalmazottakat érintő munkavédelmi kockázatokat értékelni kell, a munkavállalókat munkavédelmi oktatásban kell részesíteni. Az egyéni védőeszköz juttatási rendjét, az orvosi vizsgálatok belső rendjét írásba kell foglalni.

A fenti dokumentációkat évente felül kell vizsgálni!

Amennyiben Ön cukrászda, pékség, étterem, vagy mozgóbolt nyitásán gondolkozik, hívjon bizalommal! Rövid határidőn belül vállaljuk az engedélyeztetési eljárás lebonyolítását! Levesszük az Ön válláról az idegőrlő adminisztrációs terhet, ingyenes telefonos tanácsadásért hívjon most: +36308160123

Az engedélyek meglétét minden hatóság ellenőrzi, bírság helyett menjen biztosra, keressen bizalommal! Az üzlet nyitását követően sem hagyjuk magára, hogy az üzemelés során is megfeleljen a törvényi kötelezettségeknek! Az évente kötelező felülvizsgálat alkalmával ingyenes éves oktatást biztosítunk!

Kapcsolat

Törökbálint, Malom dűlő 40.
+36 30 816 0123

info@premiumcsoport.hu

Szolgáltatás megrendelése

Premium Csoport
Cím: 2045 Törökbálint, Malom Dűlő 40.
E mail cím: info@premiumcsoport.hu
Telefonszám: +36-30-816-0123
Adatvédelmi tájékoztató